Comunicat associacio de Sant Jordi

Comunicat associacio de Sant Jordi


Reunits al Casal de Sant Jordi, l’Associació de Sant Jordi, l’Ajuntament i els presidents de les Agrupacions Musicals involucrades en les Glòries, s’emet el següent comunicat conjunt sobre els possibles esdeveniments que pogueren arribar a ocórrer amb l’evolució de les inclemències meteorològiques adverses que s’esdevenen sobre la ciutat.

Demà diumenge dia 21 d’abril, a les 08:30 hores, es prendrà la determinació final pel que fa a la desfilada de la Glòria Major al carrer, i queden intactes els actes interns programats per cada filà.

Amb això, la Glòria dels hospitals s’hi manté, i si calguera posposar la desfilada de la Glòria pels carrers d’Alcoi, els autobusos que traslladaran els Gloriers dels hospitals estaran situats a la Plaça d’Espanya (davant del Teatre Calderón) , la Plaça Ramon i Cajal, i la Plaça Pintor Gisbert (Parterre).

En cas de traslladar-se la desfilada a un altre moment, aquesta seria postposada al dilluns 22 d’abril, i es faria juntament amb la Glòria Infantil. L’hipotètic inici de la Glòria Conjunta seria a les 11:30 hores des del Partidor fins a l’Església de Sant Jordi.

Deixa un comentari